![]() |
|
TÜRKÇE Discovery HD Showcase & Animal Planet HD |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Yazar | |||
admin ![]() Admin ![]() Kayıt Tarihi: 01-Ekim-03 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7293 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Şubat-11 Saat 17:39 |
||
Değerli forum kullanıcılarımız,
“Discovery HD Showcase” ve “Animal Planet HD” kanalları mart ayından itibaren aşağıda
detayları görüleceği üzere artan oranlarda Türkçe dublajlı yayına başlayacak olup kanalların tamamının Türkçe olması mayıs ayı içinde tamamlanacaktır. Türkçe dublajın başlaması ile birlikte her iki kanal da Türkçe dublaj ve orijinal dilde yayınına devam edecektir. Mart 2011 içinde 50% Nisan 2011 içinde 75% Mayıs 2011 içinde 100% Bilginize Sunarız. Saygılarımızla, |
|||
Smile ADSL
www.limitsizinternet.com --------------------- Dsmart www.digitaldunyaburada.com |
|||
![]() |
|||
tolga_fb39 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Temmuz-09 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 152 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Şubat-11 Saat 17:45 |
||
tesekkurler ayrıntılı bilgi için... |
|||
![]() |
|||
52burak ![]() SMARTY ÜYE ![]() Kayıt Tarihi: 27-Ağustos-10 Konum: İSTANBUL Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Şubat-11 Saat 17:52 |
||
Bilgilendirme İçin Teşekkürler... |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
DIGITAL05 ![]() Onursal Smart ![]() Kayıt Tarihi: 25-Şubat-11 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 806 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Şubat-11 Saat 18:09 |
||
SAYIN ADMİN BU GÜZEL HABER İÇİNDE TEŞEKÜR EDERİZ VE BU GİBİ HABERLERİN DEVAMINI BEKLERİZ TÜM ÜYELER OLARAK |
|||
MODÜLLÜ ÜYELİKLER GELİŞTİRİLMELİDİR
|
|||
![]() |
|||
hakan_netci ![]() SMARTY ÜYE ![]() Kayıt Tarihi: 31-Mayıs-10 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 203 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Şubat-11 Saat 18:15 |
||
GERÇEKTEN ÇOK MUTLU OLDUM.NE ZAMANDIR BÖYLE BİR HABER BEKLİYORDUM.TEŞEKKÜRLER |
|||
![]() |
|||
Muhtar Rıza ![]() Adviser Smart ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ağustos-10 Konum: ev Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2439 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Şubat-11 Saat 18:31 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
eşkiya46 ![]() Onursal Smart ![]() Kayıt Tarihi: 30-Mayıs-10 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 946 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Şubat-11 Saat 18:36 |
||
Adminim, Genel bilgilenidirme için teşekkür ederiz.
![]() |
|||
![]() |
|||
Bacanak96 ![]() SMARTY ÜYE ![]() Kayıt Tarihi: 08-Eylül-10 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 218 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Şubat-11 Saat 18:38 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
52burak ![]() SMARTY ÜYE ![]() Kayıt Tarihi: 27-Ağustos-10 Konum: İSTANBUL Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Şubat-11 Saat 19:24 |
||
Animal Planet HD ve Discovery Showcase HD Kanallarına şu an itibariyle TÜRKÇE seçeneği eklenmiştir... |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
DIGITAL05 ![]() Onursal Smart ![]() Kayıt Tarihi: 25-Şubat-11 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 806 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Şubat-11 Saat 19:29 |
||
İLK TÜRKÇE YAYINA RASTLIYAN VAR MI YOKSA YARIN MI BAŞLIYACAK ACABA? |
|||
|
|||
![]() |
|||
Pala_Remzi_ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Kasım-10 Konum: ev Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Şubat-11 Saat 19:30 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Şubat-11 Saat 20:14 |
||
İLK TÜRKÇE YAYIN BAŞLADIMI PEKİ? |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Şubat-11 Saat 20:55 |
||
DİSCOVERY HD de ilk türkçe programı izledim ŞİMDİ ANIMAL HD de bekliyorum türkçe program |
|||
|
|||
![]() |
|||
imaginary ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Ekim-10 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 148 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Şubat-11 Saat 21:13 |
||
güzel haberler ard arda gelior ardı arkası kesilmez umarım ![]() |
|||
![]() |
|||
osman karakartal ![]() SMARTY ÜYE ![]() Kayıt Tarihi: 23-Mayıs-10 Konum: eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 225 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Şubat-11 Saat 21:15 |
||
Teşekkürler d-smart.
![]() |
|||
![]() |
|||
007_ColoMBo_ ![]() SMARTY ÜYE ![]() Kayıt Tarihi: 03-Ekim-10 Konum: ev Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 219 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Şubat-11 Saat 21:59 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Şubat-11 Saat 22:40 |
||
animal hd de türkçe yayına rastlıyan var mı? hemen bana haber versin lütfen |
|||
|
|||
![]() |
|||
lionberkay ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Mayıs-10 Konum: Samsun/ Bafra Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 135 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Şubat-11 Saat 23:14 |
||
Gerçekten biz dsmart üyeleri için güzel bir haber.İnşallah bizi sevindirecek daha güzel haberler bekliyoruz dsmarttan... |
|||
BİRGÜN HERKES DSMARTLI OLACAK
|
|||
![]() |
|||
İmparator@Quenx ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-10 Konum: Çanakkale Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 41 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01-Mart-11 Saat 23:08 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03-Mart-11 Saat 22:19 |
||
türkçe ve hd olması süper bir şey biraz geç gelmesine rağmen teşekürler d-smart |
|||
|
|||
![]() |
|||
Safkan Salim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Ağustos-10 Konum: Bolu Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 58 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03-Mart-11 Saat 22:31 |
||
alışmanın ürünleri geçte olsa yapılanmasına sevindim. |
|||
![]() |
|||
mustafa07 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ocak-11 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 99 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06-Mart-11 Saat 14:36 |
||
slm ben engellilere %50 indirimli kampayasina katildim fakat daha indirim falan gormedim bu konu hk. bilgisi olan var mi |
|||
DOLBY DİGİTAL 5.1 OLMASI GEREKEN BU
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06-Mart-11 Saat 18:19 |
||
sayın mustafa 07 sizin mesajlarınızı doğru yerlere yazmadığınızı görüyorum işte bu yüzdendirki size kimse yardımcı olmaz bu forumda doğru yerlere sıkıntınızı yazarsanız cevap alırsınız şimdi sorunuzun ne alakası var bu başlıkla |
|||
|
|||
![]() |
|||
inancgs05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28-Eylül-10 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 156 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06-Mart-11 Saat 22:42 |
||
Türkçe olması önemli ama asıl önemli olay aynı içeriklerin kendini tekrar etmemesi sürekli aynı belgeseller olacaksa bir yerden sonra önemi kalmıyorum bilmiyorum bu konudan discoverymi yoksa dsmartmı mesul ayrıca hdman kanalındaki belgesellerde türkçe dublajlı olmalı sport sciense mesela hdmande ingilizce iken trthd de kaliteli türkçe dublajlı olduğunu görünce dsmarta para verdiğim günlere hayıflandım konu ile alakası yok ama HD spor kanalı 3-4 olmadığı sürece aboneliği yeniletmeyeceğim |
|||
Uefa TV HD-2008 06 09 tarihinden itibaren HDSMART sahibi
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19-Mart-11 Saat 19:01 |
||
d-smarttan iyi haberler bekliyoruz nisan ayı içerisinde acaba bir yenilik yapıcaklar mı yoksa beklemeye devam mı edilecek acaba? |
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |